Keresés

Belépés

Hírlevél

Látogatók

Oldalainkat 264 vendég és 0 tag böngészi

Farmer Expo 2020

Tisztelt Tenyésztők !

Elindult az idei Farmer Expo szervezése, ahol egyesületünk kiemelt kiállítónak számít. A kiállítás helyszíne és időpontja: Debrecen, 2020. augusztus 18-21.

Tekintettel arra, hogy ez évben ez lesz az első nagy mezőgazdasági kiállítás, fokozott érdeklődésre lehet számítani mind kiállítók, mind látogatók tekintetében.

Egyesületünk ez évben is szeretne jelentős állományt kiállítani (25-30 egyed). Jelentkezéseket a lenti email címre várjuk ló azonosító, tulajdonos név, cím, elérhetőség megjelölésével. Kérjük azt is megadni, hogy az adott ló milyen programban tud/akar részt venni: népies fogatsor, szabadonugró, elővezető verseny, esetleg nyereg alatti bemutató, egyéb. A jelentkezők között elsőbbséget fognak élvezni azok a lovak, amelyek látványos közönségprogram résztvevői is, és hátrányba szorulnak azok, amelyek „csak” mint tenyészállat tudnak megjelenni. (Kivétel néhány fedezőmén.) Természetesen elvárás, hogy a lovak jó kondícióban, ápoltan és megfelelően képzett, kezelhető állapotban érkezzenek a kiállításra. (Lóútlevél, a lovas rendezvényeken szokásos vérvétel és oltások szintén alapkövetelmény). A jelentkezéseket július 1-ig várjuk az alábbi email címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..