Keresés

Belépés

Hírlevél

Látogatók

Oldalainkat 85 vendég és 0 tag böngészi

A jubileumi rendezvény és ménvizsga programja

Idén 30 éves a Kisbéri és Gidrán Lótenyésztő Országos Egyesület! 
A jubileum alkalmából az őszi ménvizsgán ünnepséget rendezünk egy különleges helyszínen, az ország közepén, a tatárszentgyörgyi Sarlóspuszta Hotelben. A rendezvény időpontja 2019. szeptember 28-29.
A mén- és kancavizsga szokásos feladatai mellett a tenyésztők és sportolók bemutatják a két fajta legszebb és legeredményesebb ménjeit és kancáit, szombat este pedig néhány rövid előadás keretében megemlékezünk az elmúlt évtizedekről, különös hangsúlyt helyezve a két fajta legendás lovaira.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A rendezvény kiírása letölthető innen.

Jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide.

Tájékoztatás vendégeink és a rendezvény résztvevői részére:

Érkezéskor mindenkinek adunk helyszíntérképet és nyomtatott katalógust -- nincs szükség az alább található startlisták kinyomtatására. A végleges startlistákat a központi irodában lévő faliújságra fogjuk kitenni.

Kérjük, a lóval érkezők a lovak lerakodása után keressék Tóth Dorottyát a rendezvényirodában -- a parkolóban lévő segítők vagy a főépületben a recepciósok megmondják, hogy hol található az iroda.

Az első vizsgájukra érkező kisbéri-félvér és gidrán mének röntgenvizsgálata péntek délután lesz, kérjük, legkésőbb 15 óra körül ezek a mének érkezzenek meg a helyszínre!

Az első technikai értekezlet 27-én, pénteken 20.30-kor lesz, kérjük, minden ott lévő résztvevő feltétlenül vegyen részt!

Időbeosztás letöltése

Startlista - szombat

Jubileumi bemutató

Startlista - vasárnap

Mén- és kancavizsga feladatai:

Mén- és kancavizsga feladatai

Díjlovagló program - Alapvizsga

Díjlovagló program - STV II vizsgázóknak

Díjugratás pályarajz

Egyedi értékelőlap