Keresés

Belépés

Hírlevél

Látogatók

Oldalainkat 122 vendég és 0 tag böngészi

Kifizetési kérelem 2019.

Tisztelt Tenyésztők!

Az őshonos kanca- és méntratási támogatásokra idén április 9. és május 15. között nyújthatók be a kifizetési kérelmek, szokás szerint a földtámogatásokkal együtt.

Kérjük, különösen kísérjék figyelemmel, hogy az in situ (kancatámogatás) kérelmek 2018. évre szólnak, tehát a 2019-ben történt kiesés-pótlás itt még nem számít. Korábbi pótlásnál, ha a pótló kanca még nem szerepel a felületen, be lehet írni, de akkor a kieső kancát nem szabad megjelölni, mert a túligénylés szankciót von maga után.

A született csikók beírásánál vigyázzanak, hogy a megfelelő kancához kerüljön a csikó.

A felületre való bejutás módja:

Ügyfélkapu - Ügyintézés - MVH elektronikus ügyintézés - E-egységes kérelem - Alkalmazás megnyitása - Bejelentkezés - (itt valószínűleg frissíteni kell az ügyféladatokat) - Elektronikus ügyintézés - Egységes kérelem 2019 - Itt csak akkor engedi a rendszer kipipálni a VP őshonos in situ / ex situ támogatást, ha a lista alatt található nyilatkozatot megnyitjuk, elolvassuk, és a végén elfogadjuk. Ha ki tudtuk a négyzetben pipálni, akkor már kitölthetők az adatok a megfelelő fülön. Ha valamit változtatunk, mindig mentsünk utána. Sárga háromszög hibajelzésnél be lehet adni a támogatást, piros hibajelzésnél nem.

Kérdés esetén kérjük keressék a tenyésztésvezetőt a 06309310183 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen.