Keresés

Belépés

Hírlevél

Látogatók

Oldalainkat 98 vendég és 0 tag böngészi

Elővezetői és bíráló képzés 2018. május 18-19.

A program megváltozott!

A képzés 1 napos lesz, 2018. május 18-án, pénteken, 10 órai kezdettel. Csak a bírálói képzést tartjuk meg, 10 órai kezdettel. A részvétel ingyenes. Továbbra is várjuk a jelentkezéseket az alább megadott elérhetőségeken.

A Kisbéri és Gidrán Egyesület 2018. május 18-19-én, Baracson kétnapos képzést tart egyesületi tagok és érdeklődők részére, amelynek tárgya a lovak bemutatásra való előkészítése, bemutatása és bírálata.

Program:

Május 18.  péntek,

10 - 13 óra: elmélet. Előadások témája:

  1. A lóbírálat alapjai (Dr. Pataki Balázs)
  2. A lovak előkészítése bírálathoz (Ács Gergely Fanni)
  3. Lovak felvezetése (Halas Áron)                                                                               
  4. A lovak beállítása fényképezéshez (Haga Zsuzsi)

 14 - 19 óra: az előkészítés és felvezetés bemutatása és gyakorlása. Az előkészített lovak fotózása, álló helyzetben és mozgásban.


Május 19. szombat, 

9-12 óra: Bírálatok. Az első néhány bemutató bírálat után mindenki maga bírál, majd összehasonlíthatja a bírálati lapját az egyesületi bírálóbizottság által készített bírálattal.

13-15 óra: a fényképek és videók kiértékelése, a tapasztalatok megbeszélése.

 

A résztvevők a gyakorlati foglalkozásokon két csoportra oszlanak: az előkészítést és bemutatást, illetve a bírálatot gyakorlók más-más feladatot teljesítenek. Az elméleti előadásokon és a bemutatókon mindkét csoport tagjai egyformán vesznek részt.

 

Részvételi díj: Egyesületi tagoknak és családtagjaiknak személyenként 10.000,- Ft, kívülállóknak 15.000,- Ft a teljes rendezvényre, amely tartalmazza a pénteki szállást és négy étkezést. Kérjük, a részvételi szándékot szíveskedjenek 2018. május 12-ig Janászik Andrea tenyésztésvezetőnél jelezni, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen. Kérjük feltétlenül megjelölni, hogy kérnek-e szállást, és hogy az előkészítő vagy a bíráló csoport munkájában szeretnének részt venni.

 

Minden tenyésztőt és érdeklődőt szeretettel várunk!

 

A program letöltéséhez kattintson ide.